Return to Overijssel

Oldenzaal

Speel het City GPS spel in Oldenzaal

Een GPS spel door de binnenstad van Oldenzaal waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Het verloop van City GPS in Oldenzaal

Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
Welkomstwoord
Speluitleg ‘City GPS tocht’
Het vormen van de teams
Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht’
Teams gaan op pad en volgen de GPS route
Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS route zorgen voor een stijgende score
Terugkomst bij de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden
Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van en drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden

Hotel ter Stege

Hotel ter Stege

De kamers in Hotel Ter Stege hebben kabel-tv, een bureau en een eigen badkamer met toiletartikelen Een dag of weekend Oldenzaal is de moeite waard voor jong en oud. In de binnenstad vindt u twee overdekte winkelcentra en verschillende winkelstraten die een diversiteit aan winkels bieden. Op diverse plekken in de stad kunt u tijdens het winkelen neerstrijken voor een kopje koffie. De meeste cafés in Oldenzaal zijn gevestigd rond de Groote Markt; de garantie voor een gezellige avond. De verscheidenheid aan goede restaurants zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is wanneer het eten betreft. Het hele jaar door worden er evenementen georganiseerd in het Bourgondische Oldenzaal. Een van de bekendste evenementen is carnaval. Op carnavalszondag is Oldenzaal gastheer voor de Grote Twentse Carnavalsoptocht die jaarlijks ongeveer 100.000 bezoekers trekt. De stad staat bekend om dit feest der zotten, maar ‘n Boeskool is Los, Dit hotel ligt aan het marktplein van Oldenzaal en heeft een restaurant en een bar met een groot terras. Enschede en Hengelo liggen op 20 minuten rijden met de auto. Er is gratis WiFi beschikbaar. Gasten kunnen genieten van heerlijke internationale gerechten op het terras van het restaurant. Het hotel heeft ook een levendige bar, waar warme en koude drankjes en versnaperingen worden geserveerd. Hotel Ter Stege ligt temidden van cafés, restaurants en winkels in Oldenzaal.

Hotel ter Stege
Marktstraat 1
7571 ED Oldenzaal

Oldenzaal

Stadhuis

Oldenzaal is samen met het Achterhoekse ‘s-Heerenberg de meest enthousiaste carnavalsgemeente boven de grote rivieren. Oldenzaal word omringd door een heuvelachtig en parkachtig landschap met de Tankenberg ( 85 meter ) als hoogste punt van een gedeelte van een stuwdam.


 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk