Return to Overijssel

Slagharen

City GPS in attractiepark Slagharen

Wigwams

Een GPS spel door attractiepark Slagharen waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS  heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Hoe verloopt het City GPS spel in attractiepark  Slagharen

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City GPS tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht door het attractiepark’
– Teams gaan op pad en volgen de GPS route door attractiepark Slagharen
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS-route door Kampen zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers   bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Attractiepark Slagharen

De Apollo

Het attractiepark Slagharen is in 1963 begonnen door de winkelier Henk Boerboom die een aantal huisjes bouwde op een stuk grond rondom een oude boerderij in Slagharen. Als extra bood hij een Shetlandpony en een wagentje aan. Pinksteren 1963 opende het park met 24 huisjes. Snel daarna werden er meer huisjes gebouwd en er kwam ook een zwembad en speeltuin. De speeltuin werd gevolgd door meer en grotere attracties. Het park stond nu ook bekend als Ponypark Slagharen. In 2008 bestond het park 45 jaar en ging verder onder de naam Attractie&Vakantiepark Slagharen. Het park bestaat uit een grote straat met veel winkels en restaurants. Er staan ongeveer 50 attracties, waaronder twee achtbanen: de Thunder Loop en de Mine Train. Ook is er een wildwaterbaan: Ripsaw Falls en een speciaal zwembad. Er kan overnacht worden op het park, namelijk in stacaravans, bungalows en wigwamtenten. Sinds 2002 is er naast de Wigwamwereld ook een camping, die eigendom is van Attractiepark Slagharen.

Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Sagharen


 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk