Return to Overijssel

Zwolle

GPS tocht /game in city Zwolle
Een gps spel door de binnenstad van Zwolle waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Zwolle
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Zwolle op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Zwolle maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

 

Verloop GPS Tocht in Zwolle
– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Zwolle’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Zwolle
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Zwolle zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in De Belgische keizer waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

In hartje Zwolle ligt De Belgische Keizer
De Belgische Keizer is een heerlijk bruisend café in het centrum van Zwolle. Het is een bekend café met een heerlijk gevoel voor warmte. Het is een horecazaak met veel verschillende soorten dranken op de kaart. Mensen uit Zwolle zeggen ook vaak ”Of even naar de Belg” (zo wordt de Belgische Keizer in de volksmond genoemd) om lekker te genieten van het Belgisch eten en de heerlijke bieren. Graag willen wij u kennis laten maken met de Belgische Keizer dus kom eens langs voor een drankje.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in De Belgische Keizer in Zwolle!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk