Return to Utrecht

Amersfoort

GPS tocht in Amersfoort als bedrijfsuitje

Amersfoort luchtfoto

Een gps spel waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten van Amersfoort met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!


De GPS route door Amersfoort:

De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de Amersfoortse bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste text bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten!
Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. De foto’s die van de groep gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Verloop City GPS-tocht:

– Ontvangst met koffie en een lekkernij bij restaurant Hemels:
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in de horeca waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt.

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Restaurant Hemels in Amersfoort:
In Amersfoort is de beginlocatie van de gps tocht in de Langestraat waar restaurant Hemels gevestigd is. Bij Grand Café & Restaurant Hemels bent u welkom voor een kop koffie met een stuk taart, late ontbijt, lunch en diner. Ons monumentale pand in hartje Amersfoort is geliefd bij bedrijven, netwerkorganisaties zoals particuliere bezoekers. Midden in de binnenstad van Amersfoort zijn wij de perfecte locatie voor een city tour, culinaire route of dinner game. In onze Bovenzaal, een zaal met oud-Hollands karakter, heeft al het een of ander moorddiner plaatsgevonden.

Geef alle organisatie uit handen en laat je aan de goede zorg van de Engelen!

Hemels & onze Hemelse keuken zijn dagelijks geopend vanaf 09.00 uur. Een dagje uit met vrienden, familie of je werk en geen zin om alles zelf te regelen? Klik op arrangementen om te kijken naar alle mogelijkheden.

Hemels is ook zeer geschikt voor een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Grand Café Hemels
Langestraat 63
3811 AC Amersfoort

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk