Return to Utrecht

Baarn

Het City GPS uitje spelen in Baarn

Een GPS spel door de binnenstad van Baarn waarbij elk team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Hoe verloopt City GPS bij de Generaal

Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
Welkomstwoord
Speluitleg ‘City GPS tocht’
Het vormen van de teams
Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht’
Teams gaan op pad en volgen de GPS route
Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS route zorgen voor een stijgende score
Terugkomst bij de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden
Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden

Eethuys Café de Generaal

Terras de Generaal

Eethuys-Café  “De Generaal” is gesitueerd in het stijlvolle monumentale pand uit 1870 dat in haar oorspronkelijke functie jarenlang dienst heeft gedaan als station Baarn, inclusief wachtkamer voor de Koninklijke familie. Het restaurant grenst aan het populaire wandel- en fietsgebied het Baarnsche Bos en is gemakkelijk bereikbaar met de trein of de auto (parkeren gratis).
Eethuys-Cafe “De Generaal” is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur. De keuken is vanaf 12:00 geopend, waarna het ook mogelijk is om uit de zeer gevarieerde menukaart te bestellen. Het restaurant beschikt over een twee ruime zalen en een groot terras. In de zomer is het mogelijk, zolang het weer het toelaat, om buiten te dineren. Reserveren is niet noodzakelijk bij “De Generaal”, maar wordt echter wel aangeraden.

Eethuys Café de Generaal
Lt. Generaal van Heutszlaan 5
3743 JL Baarn

Over Baarn

Paaskerk

Baarn ligt aan de Utrechtse kant van de grens tussen Utrecht en Noord-Holland. Het is gelegen aan de enige rivier die compleet in Nederland ligt met zijn bron en uitmonding. De oorsprong van Baarn ligt in de 12de eeuw toen de bestaande dorpen te klein werden om in de behoefte naar grondstoffen te voorzien. Baarn kreeg omstreeks 1350 stadsrechten maar geen poortrechten waardoor er geen stadswal of muur gebouwd is. Baarn is altijd aantrekkelijk geweest voor Amsterdamse kooplieden die er villa’s en buitenverblijven bouwden.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk