Return to Utrecht

Hilversum

Speel het City GPS spel in Nederlands Mediastad

Een GPS spel door de binnenstad van Hilversum waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS  heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Hoe verloopt het City GPS spel vanuit Le Journal of de Smidse

Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
Welkomstwoord
Speluitleg ‘City GPS tocht’
Het vormen van de teams
Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht’
Teams gaan op pad en volgen de GPS route
Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS route zorgen voor een stijgende score
Terugkomst bij de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden
Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden

Grand Café Le Journal

Le Journal terras

In het immer rumoerig hart van Hilversum vindt u in het inmiddels monumentale pand van de Gooi-Eemlander Grand~Café Le Journal. Le Journal biedt zittend plaats aan zo’n 150 gasten, verdeeld over de airconditioned bovenverdieping, beneden en het terras. Uit eten met z´n tweeën of juist met een groter gezelschap, bij ons is het mogelijk. Het inmiddels beproefde recept van drie gangen is een weergaloos succes in het Gooi en zijn omstreken. Grand café Le Journal is zeer geschikt voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest. Le Journal nodigt u uit, om te komen genieten van ons ruime assortiment wijn en bier en laat u tevens verrassen door onze bijzonder vriendelijke prijzen!

Grand Café Le Journal
Groest 21
1211 CZ Hilversum

Restaurant de Smidse

De Smidse

Zoals de naam al doet vermoeden bent u te gast in een voormalige smederij die de bevolking van Hilversum in vroegere tijden voorzag van smeedwerk. Al geruim 33 jaar smeden we heerlijke gevarieerde gerechten voor iedereen. Ons restaurant voert een uitgebreide kaart voor lunch en diner met een goede prijs-kwaliteit verhouding in een prettige ambiance. Ook voor een kop koffie met gebak of een borrel met een hapje kunt u uitstekend bij ons terecht. HIGH TEA!!! Op reservering kunt u genieten van een heerlijke High tea bij de Smidse. Deze lekkernijen zijn goed te combineren met een dagje shoppen in Hilversum! (U kunt dit natuurlijk ook cadeau doen aan familie of vrienden) De High tea bestaat uit: Sandwiches, scones, slagroom, friandises, stukje taart, stukje quiche, verse jus dórange, pot thee (smaken naar keuze), Pain aux raisen en een chocolade croissant. Heeft u iets te vieren, een vergadering of een bedrijfsuitje? Bij ons kunt u terecht met grote en kleine groepen.Wij beschikken over een bovenverdieping waar wij plaats bieden aan maximaal 40 personen. Ons restaurant beneden is op te splitsen in 2 gedeeltes, namelijk de serre die plaats bied aan 70 personen, en het oude restaurant gedeelte dat tevens plaats bied aan 70 personen. Wilt u met uw gezelschap gebruik maken van een lunch, diner of borrel, Ook buiten onze openingstijden zijn er mogelijkheden om hier gebruik van te maken. Wij bieden ook de mogelijkheid om het restaurant of 1 specifieke zaal te huren, zonder dat u gebruik maakt van onze faciliteiten!

Restaurant de Smidse
Oude Doelen 58
1211 CJ Hilversum

Over Hilversum

Hilversum is vooral bekend als mediastaddoordat er veel studio’s zijn gevestigd. De grootste mediaconcentratie is te vinden op het Mediapark. In de 19de eeuw was Hilversum meer bekend door de tapijtindustrie.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk