Return to Utrecht

Houten

City GPS spel in Houten

Een GPS spel door de binnenstad van Houten waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Hoe loopt het City GPS spel in Houten

Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
Welkomstwoord
Speluitleg ‘City GPS tocht’
Het vormen van de teams
Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht’
Teams gaan op pad en volgen de GPS route
Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS route zorgen voor een stijgende score
Terugkomst bij de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden
Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden

Restaurant de Roskam

De Roskam

Houten is een verrassende plaats. Sterk expanderend wat betreft bedrijfsleven en huisvesting van particulieren. Perfect passend in het imago van de Randstad.
Maar Houten heeft ook respect voor behoud van verworvenheden van weleer. De oude dorpskern is onaangetast en ademt de sfeer van vroegere tijden.
Restaurant en Zalen De Roskam in de oude dorpskern van Houten sluit prima aan op het geschetste beeld van de plaats. Modern, flexibel en professioneel als horeca-exploitatie, maar met gevoel voor trends van vroeger die door bewezen succes tijdloos zijn geworden.
Zonder de inrichting en uitstraling enig geweld aan te doen, zijn de Voor Suite en de Achter Suite te combineren tot één grote ruimte: De Grote Suite, een bijzondere ruimte met twee bars, een open haard en een dansvloer.
Daarnaast is er nog de intieme Kleine Suite voor kleinschalige bijeenkomsten.
De verschillende zalen zijn, al naar gelang het aantal personen, geschikt voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, recepties, een intiem familiediner of iedere andere door u te bedenken aanleiding.

Restaurant de Roskam
Plein 25
3991 DL Houten

Restaurant Plein 22

Terras Plein 22

Een eet- en drinkgelegenheid waar iedereen zijn honger kan stillen en zijn dorst kan lessen … De ongedwongen sfeer en gehele entourage van PLEIN 22 dragen ertoe bij dat u zich in alle opzichten thuis en toch ook weer uit voelt. Of u iets te vieren heeft of gezellig wilt borrelen; PLEIN 22 biedt voor ieder wat wils. Binnen bij de open haard of buiten in de binnentuin.
Vanaf donderdag 1 september a.s. is Plein 22 ook geopend voor de lunch. Om kennis te laten maken met onze lunchkaart bieden wij u een welkomstarrangement aan. Onze menukaart bevat verschillende soepen, koude, warme en nagerechten die qua portionering en prijs gelijk zijn.

Restaurant Plein 22
Plein 22
3991 DL Houten

Over Houten

kasteel Heemstede

Ten westen van de huidige bebouwde kom staat Kasteel Heemstede. In 1987 werd het door een brand zwaar beschadigd. De naam Houten is afgeleid van “Haltna”, dat mogelijk “woonplaats in het bos” betekent. In 1966 werd Houten wegens zijn ligging nabij Utrecht en de spoorlijn naar ‘s-Hertogenbosch aangewezen als groeikern. Begin jaren zeventig had het toenmalige dorp zo’n 4.000 inwoners.Vanaf 1979 werden 10.000 nieuwe woningen gebouwd en de bevolking groeide tot ruim 30.000 inwoners.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk