Return to Utrecht

Utrecht

GPS tocht in Utrecht Een gps spel door de binnenstad van Utrecht waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Verloop City GPS-tocht bij Grand Cafe Lebowski in UtrechtOntvangst koffie/fris met een lekkernij – Welkomst woord – Speluitleg ‘City gps tocht’ – Het vormen van de teams – Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Utrecht’ – Teams gaan op pad en volgen de gps route door Utrecht – Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Utrecht zorgen voor een stijgende score. – Terugkomst in Grand Cafe Lebowski waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden. – Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.


In hartje Utrecht ligt Grand Cafe Lebowski
Grand Cafe Lebowski,  In het najaar van 1992 is café-restaurant Grand Cafe Lebowski geopend op de plaats van het vroegere paleis. In de kelders zijn hier nog restanten van te zien. Vanuit deze locatie organiseren wij diverse bedrijfsuitjes. Een voorbeeld hiervan is het Wie is de Mol? spel of een city gps tocht door Utrecht. Grand Cafe Lebowski is gelegen midden in het centrum van Utrecht en aan de voet van de Domtoren,Grand Cafe Lebowski staat garant voor een relaxte sfeer, lekker eten en drinken en een meer dan goede service. Naast een uitgebreid drankenassortiment, voeren wij ook een smakelijke en gevarieerde borrelhappen-, lunch- en dinerkaart. Borrelen, dineren, feesten of gewoon even een pilsje pakken: bij ons kan het allemaal. Kortom een leuke locatie voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Het terras ligt aan de voet van de Domtoren. Hier kunt u van maart tot laat in de nazomer genieten van een lekkere kop koffie of een welverdiend glas bier. Ook is het uiteraard ook mogelijk om op het terras te lunchen en dineren. Reserveren is op het terras helaas niet mogelijk. Het café van Grand Cafe Lebowski biedt talloze mogelijkheden. U kunt met uw gasten een aperitief nuttigen alvorens aan tafel te gaan of gewoon een drankje drinken in een gemoedelijke omgeving. Ook heeft het café een eigen kaart waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. Het café gedeelte leent zich ook uitstekend voor grote borrels ter ere van bijvoorbeeld een promotie of een bedrijfsuitje. In onze bar is plaats voor zo´n 50 personen. Wij hopen u snel te mogen begroeten in Grand Cafe Lebowski te Utrecht!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk