Return to Utrecht

Zeist

Speel het City Gps uitje in Zeist

Een GPS spel door de binnenstad van Zeist waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Hoe verloopt het City GPS spel vanuit Le Baron

Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
Welkomstwoord
Speluitleg ‘City GPS tocht’
Het vormen van de teams
Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht’
Teams gaan op pad en volgen de GPS route
Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS route zorgen voor een stijgende score
Terugkomst bij de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden
Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden

Grand Café Restaurant Le Baron

Le Baron

Graag willen wij ons aan u voorstellen! Wij zijn ‘Restaurant Le Baron’, gelegen op het Rond 5 te Zeist in het voormalige postkantoor. Dit is een prachtige locatie in een trendy barok stijl, voorzien van diverse loungebanken en sfeervolle tafels. Onze deuren zijn geopend sinds februari 2008. ‘Restaurant Le Baron’ is iedere dag geopend van 10 uur ‘s ochtends tot 24 uur ‘s avonds. Behalve op vrijdag en zaterdagavond, dan zijn wij geopend tot 2 uur ’s nachts! U kunt de gehele dag gebruik maken van de lunch- en dinerkaart. Wij beschikken over ruim 200 zitplaatsen, verdeeld over twee gedeelten die met elkaar verbonden zijn middels een sierlijke toog. Wij hebben een maximale capaciteit van iets meer dan 190 personen. Wij bieden mogelijkheden voor kleine, maar ook grotere gezelschappen. Het pand is voorzien van twee bars, waardoor het mogelijk is om uw partij toch wat afzonderlijk te houden. Er is ook een groot terras aanwezig met 85 zitplaatsen.

Grand Café Restaurant Le Baron
Het Rond 5
3701 HS Zeist

Over Zeist

Raadhuis

In een oorkonde uit het jaar 838 werd voor het eerst melding gemaakt van “Seist” (Kolman, 1996; Groenedijk, 2000). De naam heeft mogelijk te maken met de plaatselijke bodemgesteldheid of vegetatie. Het jaar van stichting zou te maken hebben met de Stormvloed van 838. Op 23 maart 838 schonk Graaf Rodgar aan de St. Maartenskerk te Utrecht verschillende goederen gelegen in de gouw Leomeriche en elders, en ontving daarvoor andere goederen van deze kerk, gelegen te Groessen, Zeist, Leusden, Hees en Doorn, levenslang in gebruik tegen betaling van cijns. “…villa Seist familias VI cum terris et edificiis earum,…” De ontwikkeling van Zeist werd ingrijpend beïnvloed door de bouw van Slot Zeist (1677-1686), waar tegenwoordig geregeld exposities gehouden worden van moderne kunstenaars. In 1746 stichtten leden van de Evangelische Broedergemeente een nederzetting te Zeist, wat resulteerde in de gebouwen die nu aan het Broederplein en het Zusterplein staan. In de 19e eeuw werd Zeist een geliefde woonplaats voor de rijken en werden er talloze buitenplaatsen aangelegd, zoals Sparrenheuvel, Lenteleven, Ma Retraite en Molenbosch. Vooral in de 20e eeuw werden sommige hiervan ten behoeve van woningbouw gesloopt of verkaveld. Tegelijk kwamen er nieuwe “moderne” gebouwen bij. Getuige bijvoorbeeld het gebouw van de PUEM gebouwd in 1931 Amsterdamse School alsook De Nieuwe Muziekschool van de hand van Gerrit Rietveld gebouwd in 1932; beide gelegen aan de Utrechtse Weg.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk