Return to Zeeland

Goes

Speel het City GPS spel in Goes

Een GPS spel door de binnenstad van Goes waarbij elk team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Hoe verloopt het City GPS uitje bij Jersey

Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
Welkomstwoord
Speluitleg ‘City GPS tocht’
Het vormen van de teams
Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht’
Teams gaan op pad en volgen de GPS route
Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS route zorgen voor een stijgende score
Terugkomst bij de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd             worden
Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden

Grand Café Jersey

Jersey

Hier in het gezellige Goes is alles dichtbij: brede stranden, de Vlissingse boulevard, lounge en shop stad Middelburg, surf- en badplaats Domburg. Maar voor party time blijf je natuurlijk in Goes ……….. bij Jersey! Ons grand café aan de Grote Markt van Goes is natuurlijk ‘the place to be’ voor een heerlijke lunch of diner, een gezellige borrel na het werk, of een op en top stapavond in het weekend. Mis ze niet: onze 25-plus avonden en die helemaal hippe ‘After Work Party’. Een speciale gelegenheid, waarbij u graag enkel en alleen met uw genodigden wilt stilstaan? Kom naar één van onze Amadore Hotels & Restaurants en laat u verrassen met culinair hoogstaande gerechten welke onze top chef-koks voor u bereiden. In één van onze sfeervolle zalen kunnen u en uw gezelschap, volledig privé, genieten van de gerechten welke de top chef-kok voor u met passie heeft bereid. Aan de hand van uw wensen en het seizoen stelt de top chef-kok graag een voor elke gelegenheid passend culinair arrangement samen. Naast de smaakvolle gerechten zorgt het Amadore personeel voor de volledige service. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.

Grand Café Jersey
Grote Markt 28
4461 AJ Goes

Over Goes

Gemeentehuis

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland. De stad Goes telt 26.920 inwoners (2010), en de gemeente 36.816 inwoners. Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes. Goes is de zusterstad van het Litouwse Panevežys.
Goes is in de tiende eeuw ontstaan aan de rand van een kreek genaamd de Korte Gos. Het op een kreekrug gebouwde dorp groeit snel en reeds in de 12de eeuw is er sprake van een marktplein en een aan Maria gewijde kerk. Door de snelle groei krijgt Goes in 1405 stadsrechten van Willem VI van Holland en in 1417 officieel toestemming om zich te versterken met stadsmuren en een stadsgracht. De welvaart van de stad is gebaseerd op lakennijverheid en de winning van zout, dat uit veen gewonnen wordt. In de zestiende eeuw gaat het Goes minder voor de wind. De verbinding met zee verzandt en in 1554 vernietigt een grote brand het noordwestelijk deel van de stad.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk