Return to Zeeland

Middelburg

Gps tocht /game in city Middelburg:
Een gps spel door de binnenstad van Middelburg waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Middelburg:
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Middelburg op wat je misschien nog nooit hebt gezien.
Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Middelburg maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.


Locaties Gps tocht in Middelburg
Café Restaurant De Vriendschap

Caf̩ Рrestaurant De vriendschap is gevestigd op de markt. De Vriendschap is alle dagen geopend en ze hebben een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Op de eerste verdieping hebben ze een afgeschermde ruimte met uitzicht op de levendige markt. Het is een prima locatie om achteraf nog een lekker kopje koffie, thee of iets fris te drinken.

De Kruitmolen
De Kruitmolen heeft voor iedere gelegenheid, bijvoorbeeld personeelsfeesten, recepties, vergaderingen, bruiloften en natuurlijk onze GPS tocht, een leuke Grand Café met een eigen bar. De Kruitmolen heeft een sfeervolle ambiance en is perfect om vooraf en achteraf nog even iets te drinken en bij te kletsen over de tocht.

Hotel Brasserie De Huifkar
Hotel Brasserie De Huifkar is gelegen aan het historische marktplein in het centrum van Middelburg. De Huifkar is begonnen als een koffiehuisje en is doorgegroeid naar een Hotel Brasserie met luxe broodjes en een heerlijke diner kaart. De Huifkar is een begrip van Middelburg en omstreken. Iedereen weet naast al die andere cafeetjes en restaurantjes Hotel Brasserie De Huifkar te vinden.Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk