Return to Zeeland

Vlissingen

Het City GPS spel in Vlissingen

Een GPS spel door de binnenstad van Vlissingen waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS  heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

Hoe verloopt City GPS in Vlissingen

Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
Welkomstwoord
Speluitleg ‘City GPS tocht’
Het vormen van de teams
Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht’
Teams gaan op pad en volgen de GPS route
Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS route zorgen voor een stijgende score
Terugkomst bij de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden
Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden

 

Het Arsenaal Theater

Het Arsenaal

Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement? Natuurlijk vraagt dat om een omgeving die wat extra’s te bieden heeft.
Het Arsenaaltheater, gelegen aan het water in hartje Vlissingen, biedt u vele mogelijkheden. U kunt kiezen uit twee locaties met elk een eigen sfeer: het restaurant en het sfeervolle theater.
Bovendien zijn er zeer regelmatig voorstellingen en optredens in vrijwel ieder genre. In de agenda vindt u hier een compleet overzicht van. U kunt de volledige organisatie van uw festijn in onze leggen, met uw hulp bieden wij een programma aan, dat aansluitend is op uw wensen.
Wanneer u contact met ons op neemt, bespreken we graag met u de eventuele mogelijkheden. Ons sfeervolle café is uitgebreid met een gezellig terras. Met uitzicht op de haven en de stad kunt u pas echt tot rust komen. In ons café kunt u altijd terecht voor een drankje en een lichte snack, of u nu naar een voorstelling gaat of niet. Geniet bijvoorbeeld van een bittergarnituur of onze huisgemaakte kipsaté. Na een bezoek aan een voorstelling in het theater is er altijd gelegenheid om gezellig na te borrelen. Bovendien hebben wij voor u een uitgebreide leestafel.
Na 18.00 uur is ons restaurant geopend, dus voor een smaakvol diner kunt u gewoon blijven zitten.
Voor gezellig dineren kunt u van dinsdag tot en met zondag in ons restaurant terecht. Het restaurant heeft een compleet eigen stijl door de aparte inrichting, die een bijzondere sfeer creëert. U heeft keuze uit vele gangen en buffetten die met grootste nauwkeurigheid zijn samengesteld door onze chef-kok.

Het Arsenaal Theater
Arsenaalplein 1
4381 BL Vlissingen

Over Vlissingen

Beurs Vlissingen

Bij de gemeente Vlissingen horen de plaatsen Oost-Souburg (10.500 inwoners), West-Souburg (1000 inwoners) en Ritthem (500 inwoners), al mogen Oost- en West Souburg tot wijken van Vlissingen gerekend worden. De gemeenten Middelburg en Vlissingen vormen samen een agglomeratie van bijna 93.000 inwoners. In de jaren ’30 wilde burgemeester C.A. van Woelderen de economie van de stad vergroten op basis van de drie pijlers toerisme, haven en industrie. De havens van de stad werden vergroot en Vlissingen werd als badplaats gepromoot. Hiervoor werd een badstrand en een wandelpier opgericht. De pier is op last van de Duitse bezetters in de Tweede Wereldoorlog afgebroken om een landing van de geallieerden te voorkomen. Vlissingen is één van de zeventien beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland. In de zomermaanden trekken de Boulevards, het Nollestrand en het Badstrand vele toeristen en Vlissingers, zo’n 300.000 mensen per jaar. Op de zuidelijke pier staat een windorgel, dat bestaat uit bamboe pijpen (met diverse gaten). Bij krachtige wind klinkt dit vagelijk als een koor. Het oude centrum telt zo’n 300 monumenten, waardoor de stad de 30e monumentenstad van Nederland is. De stad heeft mede door deze monumenten maar ook door de ligging aan de Westerschelde, de robuuste en ongepolijste gebouwen in het Scheldekwartier en het drukke scheepvaartverkeer op de rede een maritiem karakter. Het spel van water en wind zorgt iedere dag voor een andere sfeer in de stad. De Westerschelde kent veel ondiepe plekken waardoor bij de meeste schepen een loods aan boord komt. Vanaf de boulevards is de beloodsing van de schepen goed te volgen.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk