Return to Zuid Holland

Alphen aan de Rijn

Het City GPS spel in Alphen aan de Rijn

De GPS route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Alphen op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de GPS-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Alphen maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Hoe verloopt het City GPS spel in Alphen

Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
Welkomstwoord
Speluitleg ‘City GPS tocht’
Het vormen van de teams
Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht’
Teams gaan op pad en volgen de GPS route
Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS route zorgen voor een stijgende score
Terugkomst bij de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden
Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden

Tapas Restaurant Proto

ProtoLekker dineren en borrelen? Proto biedt u hiervoor de perfect locatie en doet er alles aan om er een onvergetelijk moment van te maken. Gezellig aan tafel, een prettige borrel of een bruisend feest, in ons restaurant hebben wij voor iedere gelegenheid een passende ruimte! Onze zaal op de eerste verdieping biedt ruimte aan groepen tot zestig personen, beschikt over een eigen bar en biedt een prachtig uitzicht op de Oude Rijn. Daarnaast hebben wij beneden in ons restaurant de keuze uit een meer trendy omgeving of juist een klassieke warme sfeer met een capaciteit van 100+. U kunt uw gasten gebruik laten maken van de menusuggesties van de kok of juist een speciaal voor u geselecteerd arrangement laten bereiden.

Tapas Restaurant Proto
Rijnkade 5
2406 CA Alphen aan de Rijn


Over Alphen aan de Rijn

Hefbrug Alphen bij avond

Alphen aan de Rijn is gelegen tussen Leiden, Bodegraven en Gouda. In 2001 was Alphen verkozen tot Groenste stad van Nederland en in 2002 Groenste stad van Europa. Vogelpark Avifauna is de eerste en een van de grootste vogelparken ter wereld. Ook is in Alphen het themapark Archeon dat de geschiedenis verbeeld van prehistorie tot middeleeuwen.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk