Return to Zuid Holland

Delft

De Gps route in Delft

Voldersgracht

De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Delft op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Delft maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Verloop City gps-tocht bij Silly Thai in Delft:

– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Delft’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Delft
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Delft zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Silly Thai waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Silly Thai- Delft

Silly Thai in Delft

Nieuw in Delft per 1 juli 2010! Restaurant Silly Thai bevindt zich op de rand van het gezellige centrum gebied, nabij de Grote Kerk. Hier kunt u volop genieten van de authentieke Thaise keuken. De juiste combinatie van verse producten en kruiden maakt de Thaise keuken zo uniek en wordt daarom ook wel de Franse keuken van het oosten genoemd. Het is een zeer gevarieerde, gezonde en vetarme keuken, dus zeker de moeite waard om eens te proberen. Onder de noemer “Thai-2-go” kunt u uiteraard ook diverse gerechten meenemen en/of afhalen. Hiervoor is ruime parkeergelegenheid in de nabijheid.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in Silly Thai in Delft!

Silly Thai
Vrouwjuttenland 9
2611 LB Delft

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk