Return to Zuid Holland

Den Haag

Het City GPS uitje spelen in Den Haag

De GPS route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Den Haag op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de GPS-tocht zijn extra punten  te verdienen. Leuke herinneringen aan Den Haag maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Hoe verloopt het City GPS spel

Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
Welkomstwoord
Speluitleg ‘City GPS tocht’
Het vormen van de teams
Laatste briefing over de strategie bij ‘City GPS tocht’
Teams gaan op pad en volgen de GPS route
Diverse vragen en het puzzelend volgen van de GPS route zorgen voor een stijgende score
Terugkomst bij de horeca waar de GPS materialen aan de begeleider overhandigd worden
Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme GPS trackers bekend gemaakt
Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden

 

Het Wapen van Den Haag

Bar

Zoals een echt Stadscafé betaamt kunt u bij ons heerlijk in een prettige ambiance, op comfortabele stoelen lunchen of dineren. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een lekker kopje koffie of een goed glas bier uit onze uitgebreide bierkaart, waarvan 7 op tap. Onder bovenstaand MENU kunt u onze uitgebreide lunchkaart en 3 gangen keuzemenu voor € 25,- bekijken. Onze keuken is dagelijks van 11.00 uur ´s morgens tot 23.00! uur ´s avonds geopend. Onze à la carte verandert elke maand en uiteraard bent u zonder reservering ook van harte welkom. Op de zonnige dagen kunt u heerlijk op het terras genieten van onze snelle lunch en dinerkaart. Betalingsmogelijkheden: Contant, Pin, Visa, Eurocard en American Express. Dagelijks zijn wij geopend vanaf 10 uur ′s morgens.
Wilt u meer informatie, reserveren of heeft u speciale wensen voor uw gelegenheid? Laat het ons weten.

het Wapen van Den Haag
Driehoekjes 15
2513 AZ Den Haag

Café Rootz

Bar Rootz

Café Restaurant Rootz is gevestigd in een monumentaal koetshuis en kunt u vinden in hartje centrum Den Haag. Wij staan bekend om de Belgische keuken en hebben als en van de weinige in Nederland een bier- en wijnsuggestie bij elk menu samengesteld. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor en goed kopje koffie of een keuze uit onze uitgebreide    bierkaart; nr. 2 in Den Haag, totaal 75 stuks. Zoekt u en aparte ruimte? Wij kunnen u 2 verschillende ruimtes aanbieden naar uw wensen. We vertellen u graag meer hierover. Zoekt u een privé ruimte? De eerste etage is zeer geschikt voor gezelschappen tot circa 175 personen, en het 2de café op de begane grond tot circa 180 personen. Een van de faciliteiten in het café, die wij u kunnen aanbieden is een geweldige geluid- en lichtinstallatie.

Café Rootz
Grote Marktstraat 14
2511 BJ Den Haag

Over Den Haag

Stadhuis

Den Haag is voor een stad zeer rijk aan natuur. Binnen de gemeentegrens ligt een omvangrijk, ruigbegroeid duingebied, met daarlangs een breed, natuurlijk zandstrand van bijna tien kilometer lang. Verspreid door de stad liggen enkele grotere en kleinere parken, zoals het Rosarium, St. Hubertuspark, Marlot, de Paleistuin, Wapendal, de Bosjes van Pex, het Westbroekpark en het Zuiderpark. Ook liggen er verscheidene oude landgoederen en bossen, deels op een steenworp van het stadshart: het 120 hectare grote Haagse Bos en Arendsdorp, beide stammend uit de zeventiende eeuw. De meeste andere landgoederen liggen, soms aaneengesloten, aan de rand van de stad, waar ze een omvangrijke groene gordel vormen die aan de noordkant overgaat in de nog groenere gemeente Wassenaar. Dat zijn onder meer Bloemendaal, Clingendael, Duindigt, Duinweide, Meer & Bos, Ockenburgh, Oostduin, Oosterbeek, Reijgersbergen en Sorghvliet. Tussen Den Haag en Scheveningen liggen de Scheveningse Bosjes en het Nieuwe Scheveningse Bos van samen 116 hectare, vanouds een ongerept en heuvelig duingebied, dat vanaf ongeveer 1700 geleidelijk beplant is om zandverstuiving tegen te gaan.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk