Return to Zuid Holland

Dordrecht

 

De gps route in Dordrecht
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Dordrecht op wat je misschien nog nooit hebt gezien.
Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Dordrecht maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je
later van de website downloaden.

Ieder team krijgt:
– Gps
– Fototoestel
– Gps-routelijst
– Gps checkpointkaarten
– Lijst met zoekfoto’s
– Boekje met bezienswaardigheden in de gps tocht

Verloop City gps-tocht bij Brasserie Bacchus in Dordrecht:
– Ontvangst koffie/fris met een lekkernij
– Welkomst woord
– Speluitleg ‘City gps tocht’
– Het vormen van de teams
– Laatste briefing over de strategie bij ‘City gps tocht door Dordrecht’
– Teams gaan op pad en volgen de gps route door Dordrecht
– Diverse vragen en het puzzelend volgen van de gps-route door Dordrecht zorgen voor een stijgende score.
– Terugkomst in Brasserie Bacchus waar de gps materialen aan de begeleider overhandigd worden.
– Terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.


Brasserie Bacchus – Dordrecht
Brasserie Bacchus is gevestigd op het Blauwpoorstplein. Sinds 1994 is Brasserie Bacchus een van de meest populaire horeca gelegenheden op de mooiste locatie aan de havens van Dordrecht. Bacchus is in de Romeinse godsdienst de God van de wijn, de seksuele vrijheid en de vruchtbaarheid. Bacchus trok met een stoet van dieren rond om de mensen de teelt van fruitbomen en vooral van de wijnstok te leren. Er is altijd voldoende te beleven in de omgeving; het historisch centrum van Dordrecht, de oudste stad van Holland. Zo is er veel historische architectuur te bezichtigen maar ook een groot aanbod aan kunst galeries, musea etc. Dordrecht heeft ook regelmatig fantastische evenementen in het centrum. Restaurant Brasserie Bacchus Dordrecht voor dineren en lunchen op niveau. Ook voor uw bedrijfs- en bruiloftsfeesten, bijeenkomsten, groepsdiners, koffietafels en groepen van 10 tot 350 gasten!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk