Return to Zuid Holland

Gouda

Gps tocht /game in city Gouda:
Een gps spel door de binnenstad van Gouda waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Gouda
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Gouda op wat je misschien nog nooit hebt gezien.
Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Gouda maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.In hartje Gouda ligt Restaurant De Zalm:
Stadscafé en restaurant De Zalm is een leuk restaurant in Gouda gelegen aan de markt. Het restaurant is alle dagen geopend alleen op zondag is De Zalm geopend vanaf 11.00 uur. Met een lekkere lunch- en dinerkaart kunt u genieten van lekkere broodjes of van een heerlijk diner. Het restaurant is al zo’n 425 jaar oud en daardoor dus één van de oudste herbergen van Nederland.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in Restaurant De Zalm te Gouda!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk