Return to Zuid Holland

Noordwijk

Gps tocht /game in city Noordwijk:

Een gps spel door de binnenstad van Noordwijk waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Noordwijk:
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Noordwijk op wat je misschien nog nooit
hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten
te verdienen. Leuke herinneringen aan Noordwijk maar ook aan je team.
De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Verloop City gps-tocht in Noordwijk:
Er is een ontvangst met koffie, fris en iets lekkers, gevolgd door een welkomswoord. Het spel wordt uitgelegd door een van onze enthousiaste begeleiders. De teams worden gevormd en jullie gaan op pad. Door middel van diverse vragen en het puzzelen met de gps route wordt de route gevormd. Hier kunnen tevens punten mee verdiend worden. Bij terugkomst worden de Gps materialen aan de begeleider overhandigd en terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt. Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.


In hartje Noordwijk ligt De Baak Sea Side:Gps Noordwijk vanuit Restaurant De Baak
De Baak Seaside ligt direct aan de kust. U bevindt zich hier op slechts 30 minuten rijden van Amsterdam of Den Haag. Binnen in een warme en gastvrije sfeer; buiten overgeleverd aan de elementen van de natuur. Een verrassende accommodatie voor bijvoorbeeld uw personeelsuitje , vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest. Met alle aandacht voor kennis, kunst en culinaire genoegens. Alles wat je mag verwachten van een comfortabel en inspirerend verblijf in Noordwijk aan Zee….

Wij hopen u snel te mogen begroeten in De Baak Sea Side in Noordwijk!

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk