Return to Zuid Holland

Oostvoorne

Gps tocht /game in city Oostvoorne
Een gps spel door Oostvoorne waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Oostvoorne
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Oostvoorne op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Oostenvoorne maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

 

Verloop City gps-tocht bij ZH Beachcenter in Oostvoorne
Er is een ontvangst met koffie, fris en iets lekkers, gevolgd door een welkomswoord. Het spel wordt uitgelegd door een van onze enthousiaste begeleiders. De teams worden gevormd en jullie gaan op pad. Door middel van diverse vragen en het puzzelen met de gps route wordt de route gevormd. Hier kunnen tevens punten mee verdiend worden. Bij terugkomst in ZH Beachcenter worden de Gps materialen aan de begeleider overhandigd en terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt. Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

ZH Beachcenter- Oostvoorne
Gelegen aan het strand en met een fantastisch uitzicht over het oostvoornse meer ligt De Vuurtoren van Oostvoorne. Iedereen die hier zijn activiteit boekt waant zich meteen op een vakantiebestemming. Deze veelzijdige locatie biedt in samenwerking met TB-events een compleet arrangementenconcept aan wat in diversiteit zijn weerga bijna niet kent. Natuurlijk komt u weer op krachten bij  een geweldig buffet op hoog niveau. We heten u graag welkom op deze locatie !

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk