Return to Zuid Holland

Ouddorp

Gps tocht /game in city Ouddorp
Een gps spel door Ouddorp waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt. Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De GPS route in Ouddorp
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Ouddorp op wat je misschien nog nooit hebt gezien. Voor leuke groepsfoto’s tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Ouddorp maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.

Verloop City gps-tocht bij C Side in Ouddorp
Er is een ontvangst met koffie, fris en iets lekkers, gevolgd door een welkomswoord. Het spel wordt uitgelegd door een van onze enthousiaste begeleiders. De teams worden gevormd en jullie gaan op pad. Door middel van diverse vragen en het puzzelen met de gps route wordt de route gevormd. Hier kunnen tevens punten mee verdiend worden. Bij terugkomst in C Side worden de Gps materialen aan de begeleider overhandigd en terwijl iedereen zich tegoed doet aan een kop koffie worden de ultieme Gps trackers bekend gemaakt. Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.

C Side in Ouddorp
Het hele jaar is geopend, 7 dagen per week.- Ligbedden, zitzakken, windschermen en parasols verhuurd. Een uitgebreide menukaart heeft; van snacks tot salades, van poffertjes tot ijscoupes, van chicken-wings tot spare ribs, van slibtongetjes tot gamba’s en natuurlijk pistoletjes en soepen. Ontbijten, lunchen en diners in groepsverband kan verzorgen.
Een barbeque kaart heeft, u kunt zelf barbequen en zelf het menu bepalen.
Een afhaalcorner heeft voor snacks, drankjes en ijsjes om mee te nemen naar het strand.
In de wintermaanden een echte winterkaart heeft, met stevige maaltijden en soepen.

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk