Buitenland

Uitjes Buitenland

TB Events organiseert onder meer City GPS en ander bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, en familiefeesten in verschillende landen.
Ook als u het City GPS spel wilt spelen in het buitenland!

Bekijk ons actuele overzicht:
Groepsuitjes Buitenland

De prijs is altijd op aanvraag.Het City GPS spel in het bruisende Antwerpen

Een GPS spel door de binnenstad van Antwerpen waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de GPS staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van GPS punten krijg je spelenderwijs door de GPS wandel route te lopen. Op ieder punt waar je door de GPS heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend GPS punt. Mocht je net niet helemaal uit de GPS wandel route komen? Je krijgt een aantal verzegelde GPS tocht checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste GPS punten. Openen van deze GPS tocht checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen!

De City GPS wandel route door Antwerpen

De City GPS wandeling Antwerpen gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste tekst bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto’s staan over de hele wandel route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto’s gevonden, hoe meer punten! Door je ogen goed de kost te geven vallen je details aan Antwerpen op wat je misschien nog nooit hebt gezien.
Voor leuke groepsfoto’s tijdens de GPS wandel tocht zijn extra punten te verdienen. Leuke herinneringen aan Antwerpen maar ook aan je team. De foto’s die gemaakt zijn kun je later van de website downloaden. Aan het einde van het spel kan er dan na gepraat worden onder het genot van een drankje in het restaurant. Ook kan hier uw buffet of lunch verzorgd worden.


Restaurant ‘t Goe Leven

Bargedeelte

Vertoeven en genieten in onze brasserie met Frans / Belgische keuken, het kan!!! Een mooi historisch pand in een gezellig winkelwandelstraatje in hartje Antwerpen. Er komen hier zowel toeristen als Antwerpenaren, en allemaal komen ze hier voor de toffe sfeer, het retro kader en de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Gezellig tafelen, lekker eten en nagenieten. En gezellig feesten kan je hier ook, op de eerste verdieping is er een zaaltje voor vijftig personen. Ideaal voor verjaardagfeestjes, communiefeesten,….
Bij goed weer gaat de gezelligheid verder in de mooie binnentuin, vakantie is er niets tegen…
Personeelsfeesten, evenementen,… Bij ons aan ’t juiste adres…
Wij sluiten onze zaak voor u!!! U betaalt geen huurprijs enkel food & drinks…

‘t Goe Leven
Hoogstraat 34
2000 Antwerpen

Over Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen en de belangrijkste havenstad van België. Antwerpen is daarnaast ook één van de populairste steden voor een dagje of een weekendje weg. De populariteit van Antwerpen zit hem in een zeer groot aantal facetten, die niet één twee drie samen te vatten zijn. Feit is dat de stad voor velen wat te bieden heeft en zelden verveelt. Hoewel de taal vrijwel hetzelfde is, ben je toch in het buitenland. Het maakt niet uit met welk doel je Antwerpen bezoekt. Op de een of andere manier weet de stad je altijd weer te pakken en te verbazen. Zeker als je je openstelt voor de onbekende plekken en probeert Antwerpen te ervaren in plaats van te bezoeken. Een groot deel van de bezoekers die naar Antwerpen komen doen dat met als hoofddoel een dagje winkelen. De winkelstraten van Antwerpen, waarvan de Meir veruit de bekendste is, zijn dan ook vrijwel altijd druk bevolkt met winkelend publiek. Op de drukke zaterdagen kun je soms over de hoofden lopen en vooral op de enkele koopzondag die er georganiseerd wordt is het over het algemeen enorm druk. Wie de leukste winkels van Antwerpen wil ontdekken moet eigenlijk de drukke Meir ontwijken. In de shoppingwijken Quartier Latin, Wilde Zee en de Modewijk vind je een mix van soms zeer exclusieve winkels met nog typisch Antwerpse winkels die deze stad juist het bezoeken waar maken.

 

Ontvang snel uw gratis Vrijblijvende Offerte.

* Noodzakelijk